Mad fra Italien -

Italiensk Vinterbuffet(Januar-Marts)

Pris. pr. pers. 195.-

Min. bestilling er 10 pers. 

* Antipasti fad med lufttørret skinke, bresaola og mortedella pyntet med oliven, kapersbær og cornichioner

* Marineret nakkefilet med honning og rosmarin 
* Pestomarineret kyllingebryst med bacon
* Mellemstegt oksefilet krydret med salt, peber og rosmarin

* Små ovnbagte kartofler med timian og citron
* Couscous med grillede grøntsager, rosin, pinjekerner og balsamico vinegret
* Pastasalat med grøn pesto, soltørret tomat og revet parmesan

* Gratineret grøntsager i bechamelsovs
* Fennikelsalat med appelsin, salatløg og sort oliven
* Grønne bønner med rødløg og mynte

* Tiramisu med kaffe og amaretto likør

* Foccaciabrød med rosmarin

(vi anbefaler man selv suppler buffeten med forskellige pestoer, aioli mm.)