Mad fra Italien -
Italiensk Forårsbuffet(April-Juni)

Pris. pr. pers. 195.-

Min. bestilling er 10 pers. 

* 3 slags ostefad med peccorino, provolone og gorgonzola med valnødder og honning 

* Ovnbag laks med urtetapanade (rasp, krydderurter, appelsin, soltørret tomat og hvidløg)
* Polpette Italienske kødboller stegt i marsalavin og balsamico og smør
* Marineret kyllingespyd med rødløg og peberfrugt

* Kartoffelbåde med hvidløg og rosmarin
* Pasta fettuccine med portobello svampe i flødesovs med hvidvin
* Pastasalat med tomat og hvidløgs tapanade, kapers og frisk basilikum

* Grøn blandet salat med ristede græskarkerner, croutoner, olie og citron vinetgret
* Spyd med cherrytomat, små mozzarellakugler pyntet med balsamico glace og frisk basilikum
*Kold kartoffelsalat med dijon dressing, friske krydderurter, soltørret tomat og oliven

* Pannacotta - flødebudding med jordbærcreme

* Langtidshævet italiensk brød med forskellig drys


(vi anbefaler man selv suppler buffeten med forskellige pestoer, aioli mm.)